Andrzejki w Restauracji Gardenia

 

25.11.2017 Start o godz. 19:30

Serdecznie zapraszamy na wyjątkowy WIECZÓR ANDRZEJKOWY do Restauracji Gardenia.

MENU

Przystawka: Carpaccio z pieczonego buraka na maśle migdałowym z sosem z koziego sera

Zupa: Krem z raków z krewetką Tiger, chipsem czosnkowym

Danie główne: Policzki wołowe w sosie porto z topinamburem na pappardelle z cukinii

Dania gorące:

Pieczony indyk z kasza gryczana z suszonymi pomidorami

Płonąca szynka wieprzowa w sosie pieprzowym

Gnocchi

Ziemniaki pieczone z posypką z białego sera

Marynaty

Po północy:

Żurek

Bufet zimny:

Plastry polędwicy wieprzowej na francuskim cieście

Tatar z polędwicy wołowej podany na pumperniklu

Parfe z wątróbki z granatem

Koreczki z piersi kurczaka i owoców

Terine z pstrąga wędzonego z wiśnią

Indyk a`la vitello z sosem tuńczykowo- kaparowym

Pasztet z królika z zurawina

Mix sałat

Sałatki

Ciasta i owoce

  • Bezy Pavlova
  • Sernik nowojorski
  • Kruche babeczki o różnych smakach
  • Babeczki czekoladowe
  • Owoce sezonowe

Napoje 

Kawa ,herbata, woda, soki

Oraz 0,5 l/wódki na 2 os wymienne na wino 0,7l .

Zaproszenie na bal 130 zł/os.

Pokój 2-os ze śniadaniem – 150 zł

Rezerwacja tel. 515-114-653

Tel. 727-757-376

Tel. 89 535-01-15

Email: restauracja@gardenia.olsztyn.pl

konferencje@villapallas.pl

Restauracja Gardenia / Villa Pallas ul. Żołnierska 4