Welcome drink
MENU
Przystawka
Mus z wątróbek drobiowych z konfiturą z czerwonej cebulki ,wytrawną galaretką z czerwonego wina i chrzanem wasabi
Danie główne
Perliczka / pampuch ziołowy /sos kaparowy/ tagiatelle warzywne
Bufet dań gorących:
Szyneczki drobiowe faszerowane szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem fetą
w sosie gorgonzola
Zraziki wieprzowe z sosem z zielonego pieprzu
Ryba w sosie cytrynowym
Ryż z prażonymi ziarnami
Pieczone ziemniaki z czosnkiem i majerankiem
Warzywa gotowane
NIESPODZIANKA KULINARNA
Trzecie danie gorące:
Noworoczny kociołek
Zimne przekąski:
Tatar wołowy z piklami
Mięsa pieczone
Vol au vents z różnymi pastami
Polędwiczka wieprzowa marynowana na francuskim cieście
Śledzik z cebulką w oleju
Tortille w trzech smakach
Sałatka ziemniaczana
Bufet słodkości
Kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane
Oraz 0,5l wódki na parę lub butelka wina
Start godz.20:00
Cena Balu Sylwestrowego : 250 zł/osoba
Restauracja Gardenia / Villa Pallas
ul. Żołnierska 4, 10-557 Olsztyn
Rezerwacja miejsc:
tel. 515-114-653 tel. 727- 757-376
tel. 89 535-01-15